Butikkinnredning er et enormt vidt begrep som omfatter alt som tenkes kan behøves i alle typer butikker. Det finnes i dag selvfølgelig en rekke digitale måter å vise frem produkter på, men vår erfaring er at de aller fleste kunder som skal kjøpe butikkinnredning til sin nye butikk, eller oppgradere sin gamle butikkinnredning, gjerne vil se og ta på produktet for å forsikre seg om at det er av rett kvalitet i forhold til hva de ønsker seg. Derfor har vi valgt å lage oss et showroom der vi kan presentere en del av standardsortimentet vårt, for å vise kvalitet og hva vi kan.

Valg av butikkinnredning blir på mange måter det samme som å velge klær når man skal presentere seg, man må velge rett i forhold til hva man skal vise seg frem som. Det passer seg neppe å stille opp i vinrød grilldress fra et 10 kroners marked om man sikter seg inn på kvalitetsbevisste kunder innen sport og fritid. Da må man velge noe som står i stil til dét kundesegmentet!

Butikkinnredning fungere på samme måte. Ta en runde og se hvordan det står til blant dine konkurrenter. Mange store kjeder er enormt flink til å lage spennende butikkinnredning og konsepter, men dette er også noe de bruker enorme resurser på. Vi tror at dette er helt rett satset, men mindre kjeder og enkeltstående forretninger har sjeldent den finansielle styrken til å kunne lage sitt eget konsept utviklet av en av de store leverandørene. Et butikkinnredningskonsept koster fort 300.000 - 1.000.000 kroner bare å utvikle, og da kommer spesialdesignet butikkinredning i de høyere prisklasser i tillegg... Og dét, det er det mange som synes blir litt drøyt.

Vår filosofi er helt klar; Vi kjøper all vår butikkinnredning fra noen av europas aller største leverandører for å sikre oss best mulig kvalitet og tilbyr det til markedets desidert beste priser. Vi har 25-30 ulike standardkonsepter å velge blant og mange av dem kan mikses og blandes slik at vi får nøyaktig den butikkinredningen nettopp DU ønsker. Vi er helt sikre på at vår butikkinnredning også er blant det beste som er å få på markedet i dag og vårt mangeårige samarbeid med italienske Arthema/Vision gjør at vi kan levere samme kvalitet år etter år. Og kunder som velger oss som leverandør kan også være 100% sikre på at vi kan levere nøyaktig samme vare om 3 år. Dét kan man ikke være sikker på om man velger en leverandør som får varene sine fra Kina eller lignende markeder...

Så velkommen er alle som ønsker å se vårt nye showroom og som ønsker å besøke oss i Fredrikstad for en hyggelig prat om butikkinnredning!!