Kategorier

More information

Interiørdesigner

Er du interiørdesigner? Merchandiser? Konseptutvikler? Går du svanger med tanker om å drive for deg selv, men ikke vet helt hvordan du skal angripe det? Her har du kanskje muligheten du har ventet på!! 

Butikkartikler AS har opplevd en kraftig vekst de siste årene, og vi er nå på leting etter en samarbeidspartner (eller flere) som har bakgrunn inn kommersiell interiørdesign, merchandising, konseptutvikling eller annen relevant erfaring.

Vi har i dag et av Norges største lager innen vår kjernevirksomhet og kan levere standard butikkinnredning innen vårt segment på 1-2 dager. I tillegg har vi gjennom mange år samarbeidet med en av Italias og Europas største fabrikk innen bransjen, og kan levere alt herfra på 3-4 uker.

Personen(e) vi søker etter må ha et sterkt ønske om å være sin egen sjef og ha fokus på fornøyde kunder. Kreativitet og evne til å utnytte våre ressurser krever at personen er fokusert og har stor gjennomføringsevne.

Vi tilbyr gratis kontorplass om ønskelig, men det kan like gjerne være at personen vi søker bor i en helt annen del av landet og som til og med ønsker å jobbe hjemmefra deltid. Vi vet rett og slett ikke før vi har blitt kjent med deg!

All nødvendig opplæring vil bli gitt i forhold til produkter og systemer vi har tilgang til. Vi er 2 stk som har jobbet i bransjen i over 20 år og lever og ånder for det vi driver med. Derfor trenger vi en til på laget med samme ambisjoner som oss.

Send oss en liten epost og fortell litt om deg selv, så tar vi kontakt om du ønsker å bli den vi søker etter.

Prosjektbilder kan du se her >>

Besøk vår Italienske samarbeidspartner her:

Butikkinnredning