Butikkhyller stål

Butikkhyller i stål er bygget opp som et modulsystem som kan endres og tilpasses nesten i det uendelige. Fleksibiliteten i systemet gjør at det meste passer om hverandre helt uavhengig om man velger veggreoler, gulvreoler eller veggskinner. Dette gjør at man lett og enkelt kan endre og tilpasse butikken, showroom, messestanden eller hva det måtte være til kampanjer, sesongvarer eller eventer. Alle priser på STÅLKOMPONENTER (ikke veggskinner og tilbehør) er satt ned med 20% på våre i fra før meget konkurransedyktige priser.

Alt finnes dessuten på lager her hos oss i Fredrikstad og kan leveres i løpet av noen dager, noe som gjør at man slipper å vente 6-8 uker dersom man raskt skulle ha behov butikkinnredning til en komplett butikk – eller bare supplere litt til butikkhyllen man har fra før. Lagerføres i fargene HVIT (RAL9010), GRÅ (RAL9006) og i SORT (RAL9005). 

Inne på monteringsveiledning vil man i tillegg til info om hvordan man setter sammen butikkhyllene, også finne MASSE nyttig informasjon om systemet og delene det er bygget opp av – slik som hva det tåler av belastning, dybder, bredder og høyder ++++ KLIKK HER!

Ta gjerne kontakt på tlf 69 35 33 33 eller send en e-post til post@butikkartikler.no hvis det skulle være noen spørsmål!

Monteringsveiledning og konseptkatalog